Scandinavian Medical Solutions A/S

Scandinavian Medical Solutions ansætter strategisk stærk CFO

1.7.2022 10:00:00 CEST | Scandinavian Medical Solutions A/S | Investor Nyheder

Investornyhed Nr. 13– 2022 01-07-2022

Bestyrelsen for Scandinavian Medical Solutions A/S (eller ’Selskabet’) har indgået ansættelsesaftale med Pernille Mayntzhusen Purkær, der tiltræder som Selskabets nye Chief Financial Officer (CFO).

Scandinavian Medical Solutions er glade for at kunne offentliggøre ansættelsen af Pernille Mayntzhusen Pukær, som CFO, med tiltrædelse mandag den 1. august 2022. Pernille kommer fra en stilling som Director, IT Projects & Processes for BDO Danmark, hvor hun har været ansat siden 2019. Pernille er en profil med stor erfaring indenfor sit felt, og hun har i sin karriere opbygget stærke kompetencer indenfor ledelse af en økonomifunktion. Hos Scandinavian Medical Solutions vil hun indgå som del af det daglige ledelsesteam omkring den videre udvikling af Selskabet.

”Vi har søgt en profil, som ikke kun har de rigtige kompetencer, men også en stor forståelse af de økonomiske strukturerer og processer, således at Selskabets videre udvikling understøttes bedst muligt. Pernille har igennem sin karriere demonstreret, at hun ikke blot kan sit finansielle og regnskabsmæssige håndværk, men også kan agere som værdiskabende samarbejdspartner med øvrig ledelse og direktion. Vi er glade for at kunne tiltrække en profil som Pernille til Scandinavian Medical Solutions og er overbeviste om, at hun med sin energi og kompetencer hurtigt vil kunne bidrage til den fortsatte værdiskabelse”, udtaler Mille Tram Lux, Bestyrelsesformand i Scandinavian Medical Solutions A/S.

Supplerende Information

For spørgsmål vedrørende denne investornyhed kan Selskabets CEO, Jens Krohn, kontaktes på jens.krohn@scandinavian-medical.com. Selskabets Certified Adviser er Norden CEF A/S, hvor John Norden kan kontaktes via e-mail på jn@nordencef.dk eller telefonisk på +45 2072 0200.

Scandinavian Medical Solutions A/S

Gasværksvej 46,1., DK – 9000 Aalborg

CVR-nummer: 39901749

Hjemmeside: www.scandinavian-medical.com

Selskabsmeddelelser, investornyheder, finansielle rapporter mv. kan findes på https://www.scandinavian-medical.com/pages/investors

Om Selskabet

Scandinavian Medical Solutions er en succesfuld handelsvirksomhed i Aalborg, der øger scanningskapaciteten globalt gennem specialiseret indkøb og videresalg af brugt billeddiagnostisk udstyr af høj kvalitet.

MRI, CT og PET/CT-scannere er blandt det dyreste og mest komplekse udstyr, der findes på et hospital og de tonstunge følsomme maskiner kan kun transporteres, samles og vedligeholdes af specialiserede fagfolk med erfaring og tekniske færdigheder.

Derfor tilbyder Scandinavian Medical Systems en komplet business til business løsning, som garanterer maskinens kvalitet og funktionalitet.

Scandinavian Medical Solutions tilbyder hospitaler og klinikker verden over et tilgængeligt, pålideligt og bæredygtigt økosystem for handel med scanningsudstyr og skaber dermed grundlag for en cirkulær økonomi, hvor eksisterende materiel får nyt liv.

 

 

Vedhæftninger

Abonner på vores selskabsmeddelelser

Hold dig opdateret ved at abonnere på vores selskabsmeddelelser.

Besøg vores nyhedsrum, og se flere selskabsmeddelelser fra os.

Vores nyhedsrum