Demant A/S

Demant annoncerer lancering af nye flagskibshøreapparater

30.11.2020 07:59:36 CET | Demant A/S | Investor Nyheder

Investor news

30. november 2020

 

Demant annoncerer lancering af nye flagskibshøreapparater

 

  • Introducerer Oticon MoreTM – verdens første høreapparat med indbygget Deep Neural Network
  • Oticon More tilbyder iOS- og AndroidTM-connectivity og er forberedt til Bluetooth® LE Audio
  • Nye flagskibshøreapparater fra Philips Hearing Solutions, Bernafon og Sonic bliver snart rullet ud

 

Storkøbenhavn, Danmark – Demant, som har en førende position på det globale marked for høresundhed, annoncerer i dag lanceringen af ny banebrydende høreapparatteknologi i alle koncernens fire høreapparatbrands, Oticon, Philips Hearing Solutions, Bernafon og Sonic. Lanceringen af nye innovative høreløsninger understøtter i høj grad Demants formål om at levere løsninger, som letter livet for mennesker med høretab. De nye produkter vil blive lanceret på alle større markeder i de kommende måneder og vil medvirke til, at millioner af mennesker, som lever med høretab, vil være i stand til at nyde livet fuldt ud.

 

Flere års forskning og innovation

Oticon lancerer det nye revolutionerende Oticon More, som er verdens første høreapparat, der sætter brugeren i stand til at høre alle relevante lyde takket være et indbygget Deep Neural Network. Oticon More er baseret på et helt nyt chipset, PolarisTM, som sammenlignet med den tidligere generation, Velox STM, har otte gange større hukommelse og dobbelt så meget processeringskraft. Den helt nye Polaris-platform indeholder syv processorkerner, og på grund af sin helt unikke arkitektur leverer 28 nanometer-chipsettet uovertrufne processeringsegenskaber, alt imens det optimerer strømforbruget.

 

“Gennem flere års innovation, forskning og samarbejder med ledende forskningsinstitutioner i hele verden har Oticon opbygget en helt unik viden om og forståelse af, hvordan hjernen opfatter lyd. I modsætning til den almindelige opfattelse så er det nu slået fast, at hjernen for at kunne fungere optimalt har behov for adgang til alle lyde i omgivelserne. Ved at overføre denne viden til høreteknologi sætter vi nu høreapparatbrugerne i stand til at opleve mere fuldendte lydlandskaber og ganske enkelt få mere ud af livet, når de bruger vores produkter,” siger koncernchef og administrerende direktør Søren Nielsen, Demant.

 

I 2016 præsenterede Oticon med Oticon OpnTM et paradigmeskift inden for høresundhed, hvilket for første gang nogensinde gav brugerne adgang til alle talere i lydlandskabet og dermed til bedre taleforståelse og aktiv deltagelse. Denne banebrydende tilgang er fundamentalt forskellig fra det, som traditionelle høreapparater gør, idet de anvender direktionalitet og kun fokuserer på den person, der er foran brugeren, mens de undertrykker alle andre lyde. I 2019 blev paradigmet yderligere udbygget med det banebrydende feedback prevention-system, som blev lanceret med Oticon Opn STM.

 

Adgang til alle relevant lyde nu muliggjort

Med Oticon More tager Oticon nu det næste store skridt på sin BrainHearingTM-rejse ved at introducere verdens første skræddersyede høreapparatplatform med indbygget Deep Neural Network. Oticon More anvender intelligensen i et Deep Neural Network til at efterligne den måde, hvorpå hjernen fungerer. Det behandler lyde baseret på den erfaring og træning, det har fået. Det Deep Neural Network, der findes i Oticon More, er så meget mere end bare standard AI-software – det er en helt unik og dedikeret høreapparatløsning udviklet til at blive brugt i realtid hver dag.

 

Baseret på vores enorme erfaring med lydbehandling har vi trænet Deep Neural Network med 12 millioner lydbilleder fra det virkelige liv. Dette optimerer den måde, hvorpå Oticon More gør lyde mere distinkte ved uproblematisk at arbejde på tværs af forskellige lyttemiljøer – med hidtil uset præcision og klarhed – samtidig med at det sikrer, at lyden er behagelig for brugeren. Med denne integrerede intelligens har Oticon More lært at genkende alle slags lyde, detaljerne i lydene, og hvordan de ideelt set bør lyde for at understøtte hjernen optimalt. Resultatet er, at Oticon More i forhold til Oticon Opn S leverer 30 % mere information til hjernen, samtidig med at det reducerer den energi, brugeren anvender på at høre, og har forbedret taleforståelsen med 15 %.

 

“At levere banebrydende innovation og høreomsorg, der forbedrer livet for mennesker med høretab, er helt centralt for Demant. Jeg er stolt over, at vi er klar til at lancere den næste generation af høreapparater, der gør brug af dyb læring, som er den stærkeste teknik inden for AI, til at optimere høreapparatets ydeevne. Det forbedrer ikke bare hjernens hørefunktionen, det gør også, at brugerne kan høre mere uden at skulle bruge så meget energi, så de kan nyde og deltage aktivt i hverdagen,” siger koncernchef og administrerende direktør Søren Nielsen, Demant.

 

Ud over uovertrufne audiologiske egenskaber tilbyder Oticon More også avanceret direkte streaming fra både iOS- og kompatible Android-apparater ved hjælp af ASHA-protokollen (Audio Streaming for Hearing Aids), ligesom det er forberedt til næste generation af connectivity baseret på den kommende Bluetooth LE Audio-standard. Dette nye banebrydende apparat fra Oticon vil være tilgængeligt i en genopladelig miniRITE-variant, i tre øvre prispunkter og med fire forskellige niveauer af forstærkning.

 

Nye flagskibshøreapparater i alle brands

Philips Hearing Solutions vil inden længe lancere den næste generation af Philips HearLinkTM-høreapparater. Med AI-lydteknologi vil den nye høreapparatfamilie bidrage med en betydelig ændring i høreapparatteknologi. Apparatet er udviklet til at sætte brugerne i stand til at være i kontakt med venner, familie og kolleger, hvilket er helt afgørende for at kunne leve et socialt og aktivt liv. Philips HearLink er genopladeligt, kan streame direkte fra iOS- og kompatible Android-apparater og er forberedt til den kommende Bluetooth LE Audio-standard.

 

Bernafon og Sonic vil ligeledes lancere nye høreapparater i de kommende måneder. Mere konkret vil Bernafon introducere Bernafon Alpha, der indeholder Hybrid TechnologyTM, herunder en revolutionerende tilgang til signalbehandling, der gør, at apparatet altid vælger den mest optimale ydelse baseret på en præcis analyse af lyttesituationen. Sonic vil introducere Sonic Radiant, som indeholder teknologi, der aktivt finder, filtrerer og finjusterer lyde, således at brugeren får det bedste ud af enhver lyttesituation. Begge produkter har mulighed for direkte streaming fra iOS- og kompatible Android-apparater og er ligeledes forberedt til den kommende Bluetooth LE Audio-standard.

 

Multi-brand-lancering

I løbet af de kommende uger og måneder vil de nye flagskibshøreapparater fra vores fire høreapparatbrands blive lanceret i alle større markeder. Produkterne vil være tilgængelige i forskellige prispunkter og med forskellige niveauer af forstærkning – alle baseret på den kraftfulde, genopladelige miniRITE-variant, som bygger på avanceret litium-ion-batteriteknologi. Fra i dag vil vores salgsorganisationer gennemføre en række lokale lanceringsevents, arrangere træning og søsætte marketingkampagner.

 

 

Demant afholder en virtuel, livestreamet webcast i dag kl. 11.30, hvor nøglemedarbejdere vil give en detaljeret præsentation af produkterne. For adgang til webcasten anvendes dette link. For at stille spørgsmål under webcasten anvendes et af følgende telefonnumre: +45 3544 5577 (DK), +44 3333 000 804 (UK) eller +1 6319 131 422 (USA). Pin-koden er 63665047#. Webcasten forventes at vare op til 90 minutter, hvilket inkluderer en Q&A-session.

 

 

Yderligere information:

Søren Nielsen, koncernchef og adm. direktør

Telefon +45 3917 7300

www.demant.com

Øvrige kontaktpersoner:

Mathias Holten Møller, Head of Investor Relations

Christian Lange, Investor Relations Officer

Trine Kromann-Mikkelsen, VP Corporate Communications and Relations

 

Om Demant A/S

Demant is a world-leading hearing healthcare group that offers solutions and services to help people with hearing loss connect with the world around them. In every aspect, from hearing devices, hearing implants, diagnostics to audio and video solutions and hearing care all over the world, Demant is active and engaged. Our innovative technologies and know-how help improve people’s health and hear-ing. We create life-changing differences through hearing health.

Selskabsmeddelelser på andre sprog

Vedhæftninger

Abonner på vores selskabsmeddelelser

Hold dig opdateret ved at abonnere på vores selskabsmeddelelser.

Besøg vores nyhedsrum, og se flere selskabsmeddelelser fra os.

Vores nyhedsrum