Scandinavian Medical Solutions A/S

Kraftfuld 3-Tesla MRI-scanner solgt og leveret til europæisk kunde

22.2.2024 11:45:01 CET | Scandinavian Medical Solutions A/S | Investor Nyheder

Investornyhed nr. 58 – 2024 | 22-02-2024 

Scandinavian Medical Solutions A/S (eller ’Selskabet’) har netop leveret en brugt Philips 3T MRI-scanner til en europæisk kunde. Scanneren skal erstatte kundens eksisterende 1.5T MRI-scanner grundet et behov for mere detaljerede billeder.  

I Scandinavian Medical Solutions vægtes det højt at have en bred produktportefølje, da mange kunder har meget specifikke krav til henholdsvis producent, alder, magnetstyrke samt tekniske specifikationer – denne tilgang sikrer, at SMS i stor grad kan levere, når kunderne står med akut opståede behov. 

Salget udgør et beløb større end DKK 2.000.000 og offentliggøres derfor i henhold til Selskabets informations – og kommunikationspolitik. Ordren ligger inden for intervallet DKK 2.000.000 til under DKK 3.500.000.  

Levering og risikoovergang af udstyret er sket i uge 8, 2024. Ordren ændrer ikke på tidligere udmeldt guidance for omsætning og EBITDA i regnskabsåret 2023/24.  

Supplerende Information 

For spørgsmål vedrørende denne investornyhed kan selskabets CEO, Jens Hvid Paulsen, kontaktes på investor@scandinavian-medical.com.

Selskabets Certified Adviser er Norden CEF A/S.

 

Scandinavian Medical Solutions A/S 

Gasværksvej 48,1., DK – 9000 Aalborg 

CVR-nummer: 39901749 

Hjemmeside: www.scandinavian-medical.com 

Selskabsmeddelelser, investornyheder, finansielle rapporter mv. kan findes på https://www.scandinavian-medical.com/pages/investors 

Om Selskabet 

Scandinavian Medical Solutions blev stiftet tilbage i 2018 med en mission om at facilitere bedre adgang til omkostningseffektivt og højkvalitets billeddiagnostisk udstyr globalt gennem specialiseret indkøb og videresalg af brugt billeddiagnostisk udstyr af høj kvalitet.     

MRI, CT og PET/CT-scannere er blandt det dyreste og mest komplekse udstyr, der findes på et hospital, og de tonstunge følsomme maskiner kan kun transporteres, samles og vedligeholdes af specialiserede fagfolk med erfaring og tekniske færdigheder.     

Derfor tilbyder Scandinavian Medical Solutions en komplet business til business løsning, som garanterer maskinens kvalitet og funktionalitet.     

Scandinavian Medical Solutions tilbyder hospitaler og klinikker verden over et tilgængeligt, pålideligt og bæredygtigt økosystem for handel med scanningsudstyr og skaber dermed grundlag for en cirkulær økonomi, hvor eksisterende materiel får nyt liv.     

Vedhæftninger

Abonner på vores selskabsmeddelelser

Hold dig opdateret ved at abonnere på vores selskabsmeddelelser.

Besøg vores nyhedsrum, og se flere selskabsmeddelelser fra os.

Vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye