Q-Interline A/S

Q-Interline lander storordre til en af verdens største mejerigiganter

22.2.2024 09:30:01 CET | Q-Interline A/S | Investor Nyheder

Samarbejdet med en af verdens største mejerigiganter udvides nu igen med den hidtil største ordre på i alt fire DairyQuant GO analyseinstrumenter til måling af plantebaserede drikke. Ordren ændrer ikke ved udmeldte guidance for 2024.

I midten af 2023 indgik Q-Interline en samarbejdsaftale med en af verdens største mejeriselskaber om levering af analyseinstrumenter til måling af plantebaserede drikke. Aftalen, som dækker globalt, har indtil nu kun omfattet leverancer i Frankrig og Belgien. Med denne ordre, som er den hidtil største ordre til mejerikoncernen, kommer England nu også med i rækken af lande, hvor denne globale mejerigigant får glæde af Q-Interlines måleinstrumenter og ekspertise.

Interessen hos forbrugerne for plantebaserede drikke er steget markant de seneste år, og trenden fortsætter i store dele af verden. Tendensen går imod, at mejeriselskaber enten indretter nye, eller ombygger eksisterende produktionsfaciliteter for at imødekomme den stigende efterspørgsel på plantebaserede drikke.

”De plantebaserede drikke er relativt komplekse i sammensætningen, og der er store variationer i råvarerne som følge af skift i årstider, skiftende vejrforhold og forskellige leverandører fra mange lande. Derfor er det vanskeligt at måle på plantebaserede drikke, og der stilles store krav til såvel robustheden som præcisionen i analyseinstrumenterne”, udtaler CEO Martin R. Henriksen, og han fortsætter: ”Vores DairyQuant GO analyseløsning er udviklet til at kunne håndtere både almindelige mælkeprodukter men i særdeleshed også måling af komplekse flydende produkter som f.eks. plantebaserede drikkevarer”.   

Q-Interline har med DairyQuant GO en unik teknologi til måling af flydende mejeriprodukter og plantebaserede drikke, der har en kompleks sammensætning. Med DairyQuant GO kommer produktet, der skal analyseres, ikke i berøring med selve analyseinstrumentet, men bliver analyseret i en Pivette®.  Analyseinstrumentet kan analysere selv vanskelige og sammensatte produktprøver, og ydermere skal instrumentet ikke renses mellem hver analyse, hvilket er en stor fordel.

Q-Interline har med denne ordre leveret i alt otte DairyQuant GO analyseinstrumenter til denne globale kunde på blot ni måneder.

”Med denne storordre cementerer vi vores position hos en af verdens største spillere i mejerisektoren, hvilket vi selvfølgelig er super glade for”, siger CEO Martin R. Henriksen.

Yderligere oplysninger:

Q-Interline A/S:
Stengårdsvej 7
DK – 4340 Tølløse
CVR-nummer: 19614409
Hjemmeside www.q-interline.com

Kontakter:

Martin Roithner Henriksen
CEO / adm. direktør
Tlf.: (+45) 53 80 06 09
E-mail: mrh@q-interline.com

Steen Bjerregaard Christiansen
CFO / Økonomidirektør
Tlf.: (+45) 31 24 54 18
E-mail: sbc@q-interline.com

Certified Adviser
Norden CEF A/S
John Norden
Tlf.: (+45) 20 72 02 00
jn@nordencef.dk

Kommunikation
Gullev & Co. ApS
Boris Gullev
Tlf.: (+45) 31 39 79 99
E-mail: borisgullev@gmail.com
www.gullev.co

Om Q-Interline A/S

Q-Interline er en ingeniørvirksomhed, som udvikler højteknologiske analyseløsninger til optimering af proces- og produktkvalitet, baseret på infrarød spektroskopi og korrekt prøveudtagning.

Q-Interline udvikler dels egne front-end software løsninger og dels software til automatisk cloud-overvågning af både analyseinstrumenter og matematiske kalibreringsmodeller.

Selskabet er blandt de førende leverandører af analyseudstyr til mejerisektoren i Skandinavien, og Q-Interline har leveret analysesystemer til kunder i 43 lande verden over inden for fødevare- og mejeriindustrien, landbrug, farmaceutisk og kemisk industri.

Selskabet har gennem mere end 27 år akkumuleret branchekendskab og udviklet nye innovative patenterede løsninger til fødevareanalyse, og står i dag med en konkurrencedygtig produktportefølje baseret på førende teknologi.

Q-Interline bidrager på den måde til bæredygtig anvendelse af klodens råvarer, der bruges til fødevareproduktion, og sikrer samtidigt, at kvaliteten af de producerede fødevarer fremmer menneskers og dyrs helbred og velbefindende.

 

Vedhæftninger

Abonner på vores selskabsmeddelelser

Hold dig opdateret ved at abonnere på vores selskabsmeddelelser.

Besøg vores nyhedsrum, og se flere selskabsmeddelelser fra os.

Vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye