Ennogie

Investormeddelelse nr. 2. 2024, hensigtserklæring vedrørende Champions Park

1.2.2024 15:44:34 CET | Ennogie | Investor Nyheder

Investormeddelelse nr. 2. 2024, hensigtserklæring vedr. Champions Park

Under overværelse af Hans Kongelige Højhed Kong Frederik den 10. og Klima- og Energiminister Lars Aagaard har Ennogie Solar Group som en del af det Royale Besøg i Polen underskrevet en hensigtserklæring (MoU) vedr. et byudviklingsprojekt, Champions Park – Powered by Denmark, i Warszawa, Polen.

Champions Park – Powered by Denmark, er et visionært og ambitiøst byudviklingsprojekt med et samlet areal på 23 hektar, der skal udvikles frem mod 2030. Projektet forudser ca. 200.000 m2 i blandet brug, herunder bl.a. træningsfaciliteter for Legia Warszawa, Hotel og blandet bolig. 
Projektet forudses etableret som et energifællesskab for maksimal udnyttelse af den egenproducerede strøm fra solcelletagene. 
Der er fra udviklerne Champions Park Development fokus på at skabe et sted, hvor alle kan blive ”Champion of their life”. Det vil være stedet for velvære, for sund livsstil, for meningsfulde inspirationer og ambitioner, for værdifuldt design, bæredygtige løsninger og partnerskaber mellem førende mærker og partnere. Så alle kan føle sig som champions – i alle aldre, erhverv, passioner og positive værdier.

Aftalen er foruden Ennogie underskrevet af Champions Park Development, Byen Grodzisk Mazowiecki, Danfoss, Better Energy, Rockwool, Grundfos, Velux, Kamstrup og H+H.

 

Med venlig hilsen

Ennogie Solar Group A/S

Kontaktperson: Adm. dir. Lars Brøndum Petersen +45 53 56 27 54 / LBP@ennogie.com

Kontakter

Lars Brøndum Petersen

Co-Founder og CEO

lbp@ennogie.com

Om Ennogie

Ennogie Solar Group er en grøn vækstvirksomhed, der udvikler, producerer og sælger bygningsintegrerede solcelletage og energisystemer.Vedhæftninger

Abonner på vores selskabsmeddelelser

Hold dig opdateret ved at abonnere på vores selskabsmeddelelser.

Besøg vores nyhedsrum, og se flere selskabsmeddelelser fra os.

Vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye