NORD.investments Fondsmæglerselskab A/S

Nasdaq har godkendt NORD.investments’ anmodning om sletning af selskabets aktie fra handel på Nasdaq First North Growth Market Denmark

29.11.2023 12:04:46 CET | NORD.investments Fondsmæglerselskab A/S | Selskabsmeddelelse

Selskabsmeddelelse nr. 36 – Offentliggørelse af intern viden

Nasdaq har i dag godkendt en anmodningen fra NORD.investments Fondsmæglerselskab A/S (i det følgende ”NORD.investments”) om, at NORD.investments’ aktie slettes fra handel på Nasdaq First North Growth Market Denmark

Sidste handelsdag for NORD.investments’ aktie på markedspladsen bliver onsdag den 7. februar 2024.

NORD.investments skal gøre opmærksom på, at handel med selskabets aktie efter sidste handelsdag udelukkende vil kunne ske uden for en markedsplads og som over-the-counter (OTC) transaktioner. Det medfører, at aktionærer kan opleve, at det bliver sværere at købe og sælge aktier i selskabet, da køber og sælger selv skal finde hinanden og egenhændigt aftale de vilkår, der skal gælde for en handel. Herudover skal overdragelse af aktier registreres i NORD.investments’ ejerbog.

For yderligere oplysninger om betydningen for aktionærerne af, at aktierne slettes fra handel, henviser NORD.investments til selskabsmeddelelse nr. 33 af 23. oktober 2023.

Aktionærer i NORD.investments’ opfordres til at tilmelde sig selskabets investornyheder samt registrere deres kontaktoplysninger på NORD.investments’ investorportal. Både investornyheder og investorportalen kan tilgås via hjemmesiden www.nord.investments/investor.

Kontakter

Anders Hartmann

CEO

NORD.investments Fondsmæglerselskab A/S

anders@nord.investments

Kapital Partner A/S

Certified Adviser

info@kapitalpartner.dk

Om NORD.investments Fondsmæglerselskab A/S

NORD.investments Fondsmæglerselskab A/S er et fintech-selskab, der tilbyder en skalerbar digital platform med en automatisk langsigtet investeringsløsning til dem, der ikke har lyst til at investere selv, og som har behov for en simpel og ærlig løsning, hvor de kan få rådgivning til lave omkostninger.

Vedhæftninger

Abonner på vores selskabsmeddelelser

Hold dig opdateret ved at abonnere på vores selskabsmeddelelser.

Besøg vores nyhedsrum, og se flere selskabsmeddelelser fra os.

Vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye