NORD.investments Fondsmæglerselskab A/S

Gennemgang af strategiske muligheder for NORD.investments Fondsmæglerselskab A/S

28.9.2023 19:15:39 CEST | NORD.investments Fondsmæglerselskab A/S | Selskabsmeddelelse

Selskabsmeddelelse nr. 31 – Offentliggørelse af intern viden

Bestyrelsen i NORD.investments Fondsmæglerselskab A/S (i det følgende ”NORD.investments”) har besluttet at igangsætte en proces med det formål at identificere selskabets strategiske muligheder og samtidig skabe et grundlag for at vurdere, hvilken fundingmodel og ejerstruktur – herunder om NORD.investments’ aktier skal forblive optaget til handel på Nasdaq First North Growth Market – der harmonerer bedst med NORD.investments’ fremtidsplaner.

Som oplyst i halvårsrapporten for første halvår 2023 havde NORD.investments ved udgangen af juni 2023 7.336 kunder med en samlet AUM på kr. 1.917 mio., en kontantbeholdning på ca. kr. 31,8 mio. og ingen gæld. I de første seks måneder af 2023 er NORD.investments også lykkedes med at fortsætte sin vækst i forhold til både omsætning, antal kunder og aktiver under forvaltning samtidig med, at den digitale platform løbende er blevet optimeret og forbedret.

NORD.investments’ planer om yderligere udvikling af den digitale platform, som vil gøre det muligt i endnu større udstrækning at supportere fremtidig vækst, profitabilitet og give kunderne en bedre investeringsløsning, kan få indflydelse på valg af fremtidig ejerstruktur og fundingmodel. På den baggrund anser bestyrelsen det for hensigtsmæssigt på nuværende tidspunkt at analysere de strategiske muligheder, der er åbne for NORD.investments, således at ambitionen om at skabe den førende platform med en professionel investeringsløsning, der er baseret på ærlig investeringsrådgivning, enkelthed, lave omkostninger, og som kan bruges af alle, kan videreføres.

Hverken beslutningen om at afsøge de strategiske muligheder eller forhold i øvrigt har givet anledning til at justere på NORD.investments’ guidance for 2023 udmeldt i selskabsmeddelelse nr. 23 af 22. marts 2023, som således fastholdes.

Kontakter

Anders Hartmann

CEO

NORD.investments Fondsmæglerselskab A/S

anders@nord.investments

Kapital Partner A/S

Certified Adviser

info@kapitalpartner.dk

Om NORD.investments Fondsmæglerselskab A/S

NORD.investments Fondsmæglerselskab A/S er et fintech-selskab, der tilbyder en skalerbar digital platform med en automatisk langsigtet investeringsløsning til dem, der ikke har lyst til at investere selv, og som har behov for en simpel og ærlig løsning, hvor de kan få rådgivning til lave omkostninger.

Vedhæftninger

Abonner på vores selskabsmeddelelser

Hold dig opdateret ved at abonnere på vores selskabsmeddelelser.

Besøg vores nyhedsrum, og se flere selskabsmeddelelser fra os.

Vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye