Nord.investments A/S

Kapitalforhøjelse i NORD.investments Fondsmæglerselskab A/S knyttet til udnyttelse af warrants

4.4.2023 21:21:19 CEST | Nord.investments A/S | Selskabsmeddelelse

Selskabsmeddelelse nr. 25

Bestyrelsen i NORD.investments Fondsmæglerselskab A/S (i det følgende ”NORD.investments”) har d.d. besluttet at forhøje NORD.investments’ selskabskapital med nominelt DKK 1.400,00. Kapitalforhøjelsen gennemføres i henhold til punkt 3.7.1 i NORD.investments’ vedtægter og sker uden fortegningsret for eksisterende aktionærer.

Kapitalforhøjelsen er knyttet til udnyttelse af i alt 14.000 stk. warrants udstedt under bestyrelsens bemyndigelse af 22. februar 2021, hvor hver warrant giver ret til tegning af en kapitalandel i NORD.investments med en nominel værdi af DKK 0,10 til kurs pari.

Kapitalforhøjelsen medfører, at NORD.investments’ selskabskapital forhøjes fra DKK 2.094.301,60 til DKK 2.095.701,60 fordelt på 20.957.016 kapitalandele á DKK 0,10.

Straks kapitalforhøjelsen er registeret i Erhvervsstyrelsen vil NORD.investments søge om at få de ny-udstedte kapitalandele optaget til handel på Nasdaq First North Growth Market under ISIN: DK0061540184, som er samme ISIN som NORD.investments’ eksisterende kapitalandele.

Kontakter

Anders Hartmann

CEO

NORD.investments Fondsmæglerselskab A/S

anders@nord.investments

Kapital Partner A/S

Certified Adviser

info@kapitalpartner.dk

Om Nord.investments A/S

NORD.investments Fondsmæglerselskab A/S er et fintech-selskab, der tilbyder en skalerbar digital platform med en automatisk langsigtet investeringsløsning til dem, der ikke har lyst til at investere selv, og som har behov for en simpel og ærlig løsning, hvor de kan få rådgivning til lave omkostninger.

Vedhæftninger

Abonner på vores selskabsmeddelelser

Hold dig opdateret ved at abonnere på vores selskabsmeddelelser.

Besøg vores nyhedsrum, og se flere selskabsmeddelelser fra os.

Vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye