Nord.investments A/S

Fortsat uro på finansmarkederne medfører nedjustering af NORD.investments’ forventninger til 2023

22.3.2023 11:45:16 CET | Nord.investments A/S | Selskabsmeddelelse

Selskabsmeddelelse nr. 23 – Offentliggørelse af intern viden i form af opdateret guidance for 2023

Finansmarkedernes fortsatte uro og stor usikkerhed om, hvornår investorernes investeringslyst vender tilbage, medfører, at NORD.investments Fondsmæglerselskab A/S (i det følgende ”NORD.investments”) d.d. nedjusterer forventningerne til AUM, antal kunder og omsætning i 2023 i forhold til tidligere udmelding af guidance som beskrevet i selskabsmeddelelse nr. 15 af 19. maj 2022.

Som en følge heraf opdateres NORD.investments’ guidance

Opdateret guidance for 2023 Tidligere guidance for 2023 Realiseret i 2022
AUM DKK 1.600-2.500 mio. DKK 2.700-4.100 mio. DKK 1.784 mio.
Antal kunder 7.500-9.200 10.900-16.100 7.069
Omsætning DKK 4,7-7,1 mio. DKK 7,4-10,9 mio. DKK 5,7 mio.

I forbindelse med NORD.investments’ nedjustering af forventningerne udtaler CEO Anders Hartmann:

”Vi må konstatere, at den fortsatte megen usikkerhed og uro på finansmarkederne medfører behov for at nedjustere vores forventninger til 2023. Kombinationen af krigen i Ukraine, vedholdende inflation, stigende renter og frygten for en mulig recession i USA og Europa påvirker humøret på aktiemarkedet og svækker fortsat investorernes investeringslyst.

I et uroligt marked som det nuværende med udpræget usikkerhed blandt investorerne har vi valgt midlertidigt at sætte investeringerne i markedsføring på et lavere blus, men fortsætter investeringen i udvikling af NORD.investments’ infrastruktur og platform som planlagt. De reducerede investeringer i markedsføring påvirker væksten i antal kunder, AUM og omsætning.

NORD.investments er med en kontantbeholdning per 31. december 2022 på ca. kr. 37 mio. velkapitaliseret og godt rustet til den aktuelle forringelse af markedsvilkårene, hvor NORD.investments i øvrigt i 2022 har oplevet den højeste procentuelle vækst i AUM blandt de danske robotrådgivere.

På trods af den svækkede investorappetit på investeringer har vi i NORD.investments fortsat stor tiltro til fremtiden og fokuserer derfor fortsat på at opbygge en kategorivinder baseret på egenudviklet moderne finansiel infrastruktur og platform.” 

Kontakter

Anders Hartmann

CEO

NORD.investments Fondsmæglerselskab A/S

anders@nord.investments

Kapital Partner A/S

Certified Adviser

info@kapitalpartner.dk

Om Nord.investments A/S

NORD.investments Fondsmæglerselskab A/S er et fintech-selskab, der tilbyder en skalerbar digital platform med en automatisk langsigtet investeringsløsning til dem, der ikke har lyst til at investere selv, og som har behov for en simpel og ærlig løsning, hvor de kan få rådgivning til lave omkostninger.

Vedhæftninger

Abonner på vores selskabsmeddelelser

Hold dig opdateret ved at abonnere på vores selskabsmeddelelser.

Besøg vores nyhedsrum, og se flere selskabsmeddelelser fra os.

Vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye