Scandinavian Medical Solutions A/S

Scandinavian Medical Solutions: Topchef køber 50.000 SMSMED-aktier

23.11.2022 09:09:26 CET | Scandinavian Medical Solutions A/S | Ledende medarbejderes transaktioner

I henhold til markedsmisbrugsforordningens artikel 19 giver Scandinavian Medical Solutions A/S, CVR nr. 39901749 hermed meddelelse om modtagelse af oplysninger om følgende transaktioner i selskabet, foretaget af personer med ledelsesansvar i selskabet og/eller personer, der er nært knyttet til dem. 

Hovedaktionær og administrerende direktør, Jens Krohn, har købt 50.000 aktier i Scandinavian Medical Solutions af Martin Bundgaard Lind, Head of Sales i Scandinavian Medical Solutions. Handlen mellem parterne blev effektueret efter offentliggørelsen af selskabets årsrapport for 2021/22.  

Transaktionen er foregået mandag den 21/11 2022, og aktierne er købt til DKK 5,50 stykket.  

Supplerende Information   

For spørgsmål vedrørende denne selskabsmeddelelse kan selskabets CEO, Jens Krohn, kontaktes på jens.krohn@scandinavian-medical.com. Tlf.: 60 55 60 90.   

   

Selskabets Certified Adviser er Norden CEF A/S. John Norden.  

   

Scandinavian Medical Solutions A/S   

Gasværksvej 46,1., DK – 9000 Aalborg   

CVR-nummer: 39901749   

Hjemmeside: www.scandinavian-medical.com   

Selskabsmeddelelser, investornyheder, finansielle rapporter mv. kan findes på https://www.scandinavian-medical.com/pages/investors   

   

Om selskabet   

Scandinavian Medical Solutions er en succesfuld handelsvirksomhed i Aalborg, der øger scanningskapaciteten globalt gennem specialiseret indkøb og videresalg af brugt billeddiagnostisk udstyr af høj kvalitet. MRI, CT og PET/CT-scannere er blandt det dyreste og mest komplekse udstyr, der findes på et hospital, og de tonstunge følsomme maskiner kan kun transporteres, samles og vedligeholdes af specialiserede fagfolk med erfaring og tekniske færdigheder.   

Derfor tilbyder Scandinavian Medical Solutions en komplet business til business løsning, som garanterer maskinens kvalitet og funktionalitet.   

Scandinavian Medical Solutions tilbyder hospitaler og klinikker verden over et tilgængeligt, pålideligt og bæredygtigt økosystem for handel med scanningsudstyr og skaber dermed grundlag for en cirkulær økonomi, hvor eksisterende materiel får nyt liv.   

   

Vedhæftninger

Abonner på vores selskabsmeddelelser

Hold dig opdateret ved at abonnere på vores selskabsmeddelelser.

Besøg vores nyhedsrum, og se flere selskabsmeddelelser fra os.

Vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye