Nord.investments A/S

Kapitalforhøjelse i NORD.investments Fondsmæglerselskab A/S knyttet til udnyttelse af warrants

12.9.2022 22:49:38 CEST | Nord.investments A/S | Selskabsmeddelelse

Selskabsmeddelelse nr. 22

Bestyrelsen i NORD.investments Fondsmæglerselskab A/S (i det følgende ”NORD.investments”) har d.d. besluttet at forhøje NORD.investments’ selskabskapital med nominelt DKK 1.369,10. Kapitalforhøjelsen gennemføres i henhold til punkt 3.7.1 i NORD.investments’ vedtægter og sker uden fortegningsret for eksisterende aktionærer. Kapitalforhøjelsen er knyttet til udnyttelse af i alt 13.691 stk. warrants, hvor hver warrant giver ret til tegning af en kapitalandel i NORD.investments med en nominel værdi af DKK 0,10 til kurs pari.

Kapitalforhøjelsen medfører, at NORD.investments’ selskabskapital forhøjes fra DKK 2.092.932,50 til DKK 2.094.301,60 fordelt på 20.943.016 kapitalandele á DKK 0,10.

Straks kapitalforhøjelsen er registeret i Erhvervsstyrelsen vil NORD.investments søge om at få de ny-udstedte kapitalandele optaget til handel på Nasdaq First North Growth Market under ISIN: DK0061540184, som er samme ISIN som NORD.investments’ eksisterende kapitalandele.    

Kontakter

Anders Hartmann

CEO

NORD.investments Fondsmæglerselskab A/S

anders@nord.investments

Kapital Partner A/S

Certified Adviser

info@kapitalpartner.dk

Om Nord.investments A/S

NORD.investments Fondsmæglerselskab A/S er en digital pension- og investeringsløsning, der gør det nemt og transparent at investere for den langsigtede investor. 
Vi mener at langsigtede investorer bør have en ordentlig og intelligent investeringsløsning med lave omkostninger. Vores mission er at bygge en transparent og uafhængig investeringsløsning der gør det nemt for alle at investere til lave omkostninger.

Vedhæftninger

Abonner på vores selskabsmeddelelser

Hold dig opdateret ved at abonnere på vores selskabsmeddelelser.

Besøg vores nyhedsrum, og se flere selskabsmeddelelser fra os.

Vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye