Odico A/S

Henrik Jacobsen, ny administrerende direktør for robotvirksomheden Odico A/S

31.1.2022 16:19:22 CET | Odico A/S | Ændring i ledelse/godkendte rådgivere

Intern viden: Henrik Jacobsen, ny administrerende direktør for Odico A/S

Selskabsmeddelelse nr. 55 - 2022

Jf. meddelelse af 3. december 2021 kan bestyrelsen nu med glæde oplyse, at Henrik Jacobsen er ansat som administrerende direktør i Odico A/S med tiltrædelse den 1. april 2022.

Henrik Jacobsen (58), B.Sc. Production Engineering fra SDU har gennem sine ansættelser i dansk erhvervsliv opbygget kompetencer og opnået betydelige resultater, der nu vil komme Odico til gavn i selskabets videre vækstrejse.

Henrik kommer fra en stilling som vicedirektør for produktion og innovation i Dansk Teknologisk Institut, hvor han siden 2018 har beskæftiget sig med kommercialisering indenfor digitalisering samt udvikling af robot- og automationsteknologi. Henrik har før det bl.a. været ansat i Blue Ocean Robotics som VP for International Business Development, CEO for Arkitektgruppen A/S, MD i Aluwind Group, MD i Væksthus Syddanmark samt VP i ABB A/S i Robotic Divisionen.

I forbindelse med ansættelsen udtaler Henrik Jacobsen følgende:

”Jeg ser et stort potentiale for fortsat udvikling af Odico A/S og er overbevist om, at jeg gennem mine samarbejdsevner, lederegenskaber, kompetencer, erfaringer og netværk vil kunne bidrage betydeligt til denne udvikling. Jeg vil motivere og udvikle organisationen til at nå de strategiske mål formuleret og vedtaget af bestyrelsen og ejerkredsen. Det gælder både økonomiske mål, men også i forhold til at udvikle virksomhedens produkter og potentiale samt evne til eksekvering gennem medarbejdere og organisation”.

Søren Ravn Jensen, bestyrelsesformand i Odico A/S udtaler følgende i forbindelse med direktørskiftet:

”Med ansættelsen af Henrik Jacobsen får virksomheden en administrerende direktør, der gennem sit tidligere virke har betydelig erfaring med kommercialisering af robotteknologiske løsninger, der skabes gennem aktiv inddragelse af medarbejdere. Henrik vil sammen med Odicos mange kompetente og engagerede medarbejdere kunne realisere vores strategi, der er fokuseret på digital fabrikation og robotløsninger til især byggeindustrien. Med Henrik ombord vil Odico kunne skrue op for eksekveringen af vores salgs- og markedsføringsindsats”.

Henrik Jacobsen eftertræder Anders Bundsgaard, grundlægger af og hovedaktionær i Odico A/S, der meddelte sin afgang fra selskabet den 3. december 2021.

  

Forespørgsler vedrørende denne meddelelse skal rettes til:

 

Kontakter

Bestyrelsesformand, Søren Ravn Jensen

soren@ravnjensen.com

Certified Advisor, Gert Mortensen

Baker Tilly Corporate Finance P/S

gmm@bakertilly.dk

Om Odico A/S

Odico® er en pioner indenfor robotteknologi og digital fremstilling. Vores mission er at transformere den globale byggebranche.

Ved hjælp af teknologi øger vi effektiviteten og frigør branchens innovative potentiale.

Vi er en innovations- og udviklingsorienteret virksomhed. Således er vi involveret i flere forsknings- og udviklingsprojekter og vi rummer internationalt ledende ekspertise inden for robotløsninger og digital fabrikation.

Læs mere om Odico og se eksempler på vores mange cases på www.odico.dk

Vedhæftninger

Abonner på vores selskabsmeddelelser

Hold dig opdateret ved at abonnere på vores selskabsmeddelelser.

Besøg vores nyhedsrum, og se flere selskabsmeddelelser fra os.

Vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye