Odico A/S

Robotvirksomheden Odico A/S skal have ny administrerende direktør

3.12.2021 14:44:13 CET | Odico A/S | Ændring i ledelse/godkendte rådgivere

Selskabsmeddelelse nr. 54 - 2021

Administrerende direktør Anders Bundsgaard har meddelt bestyrelsen, at han efter 10 hektiske år med opbygningen af Odico nu ønsker nye udfordringer. Anders Bundsgaard, der er en af selskabets grundlæggere og hovedaktionærer, fratræder sin stilling senest ultimo juni 2022.

Odicos bestyrelse iværksætter nu en proces for at finde selskabets nye administrerende direktør, der sammen med Odicos mange kompetente og engagerede medarbejdere kan realisere strategien, der er fokuseret på digital fabrikation og robotløsninger til især byggeindustrien.

 

Søren Ravn Jensen, bestyrelsesformand i Odico A/S, udtaler i den forbindelse:

”Vi har forståelse for, at Anders efter 10 år fra opstart til børsnotering, nu ønsker nye udfordringer og takker for et dedikeret samarbejde. Anders er en pioner indenfor robotteknologi og digital fabrikation og har med entreprenørskab og nytænkning skabt en virksomhed med et kæmpe potentiale. Det potentiale, som nu danner fundamentet for Odicos fremtidige vækst.”

 

Anders Bundsgaard udtaler:

”Beslutningen om at opsige min stilling har naturligvis ikke været nem, men tiden er nu blevet den rigtige til at overlade pladsen til en ny direktør. Intet ville være lettere end at blive siddende, men Odico har brug for andre kompetencer end for 10 år siden, og jeg er overbevist om, at de enorme muligheder, der ligger i Odicos teknologi, bedst indfries på denne måde.

Det har været enormt spændende, at få lov at være med fra vi stiftede Odico og til hvor vi står i dag. Særligt føler jeg mig privilegeret i forhold til den tillid vi gennem årene er blevet vist fra både kunder og investorer samt fra et dedikeret team af kollegaer, som igen og igen har formået at flytte grænserne for hvad man kan med robotteknologi.

Jeg har en ufortrøden tro på potentialet for Odico, og med en unik teknologiplatform, som for alvor begynder at vise sit potentiale, samt et dedikeret og engageret hold, er jeg sikker på de bedste år stadig ligger foran Odico.”

 

Denne meddelelse indeholder intern viden.


Forespørgsler vedrørende denne meddelelse skal rettes til:

 

Kontakter

Anders Bundsgaard

CEO

anders@odico.dk

Gert Mortensen

Certified Advisor

Baker Tilly Corporate Finance P/S

gmm@bakertilly.dk

Søren Ravn Jensen

Bestyrelsesformand

soren@ravnjensen.com

Om Odico A/S

Odico® er en pioner indenfor robotteknologi og digital fremstilling. Vores mission er at transformere den globale byggebranche.

Ved hjælp af teknologi øger vi effektiviteten og frigør branchens innovative potentiale.

Vi er en innovations- og udviklingsorienteret virksomhed. Således er vi involveret i flere forsknings- og udviklingsprojekter og vi rummer internationalt ledende ekspertise inden for robotløsninger og digital fabrikation.

Læs mere om Odico og se eksempler på vores mange cases på www.odico.dk

Vedhæftninger

Abonner på vores selskabsmeddelelser

Hold dig opdateret ved at abonnere på vores selskabsmeddelelser.

Besøg vores nyhedsrum, og se flere selskabsmeddelelser fra os.

Vores nyhedsrum