Nord.investments A/S

NORD.investments A/S lander vigtig fondsmæglerlicens - åbner for internationalisering og udvikling af egen finansiel infrastruktur

28.6.2022 15:55:39 CEST | Nord.investments A/S | Selskabsmeddelelse

Selskabsmeddelelse nr. 17 – Offentliggørelse af intern viden om at Finanstilsynet er klar til at give NORD.investments A/S tilladelse som fondsmægler

Finanstilsynet har d.d. meddelt NORD.investments A/S (i det følgende ”NORD.investments”), at gennemgangen af NORD.investments’ fondsmægleransøgning er afsluttet. På baggrund af gennemgangen er Finanstilsynet klar til at give NORD.investments tilladelsen og har anmodet NORD.investments om at tilkendegive, hvilken dato NORD.investments ønsker, at tilladelse til at drive virksomhed som fondsmæglerselskab udstedes.

Tilladelse til at drive virksomhed som fondsmæglerselskab markerer en vigtig milepæl for NORD.investments og er fundamental for NORD.investments’ langsigtede vækstplan. Tilladelsen som fondsmæglerselskab er afgørende for, at NORD.investments’ investeringsløsning kan lanceres på andre europæiske markeder, da fondsmæglertilladelsen åbner op for brug af EU's passporting regler, hvorved NORD.investments undgår at skulle søge om finansiel tilladelse i andre EU-lande, når der expanderes på nye markeder.

Som fondsmæglerselskab vil NORD.investments tillige få mulighed for at udvikle og benytte egen finansiel infrastruktur, forbedre brugerrejsen for kunder og herigennem øge profitabiliteten og væksten i selskabet.

Fondsmæglertilladelsen giver også NORD.investments mulighed for at udbyde portføljeplejeløsninger samt opkræve omkostninger i forbindelse med kunders pensionsdepoter, hvilket ikke er muligt med selskabets nuværende tilladelse.

Datoen for udstedelse af tilladelse som fondsmæglerselskab koordineres mellem Finanstilsynet, Erhvervsstyrelsen og NORD.investments, idet udstedelsen forudsætter, at der gennemføres en ekstraordinær generalforsamlingen, hvor der blandt andet tilføjes benævnelsen fondsmæglerselskab til NORD.investments’ navn samt, at NORD.investments’ revisor bekræfter, at kapitalgrundlaget er til stede. NORD.investments forventer, at den ekstraordinære generalforsamling kan gennemføres og tilladelsen som fondsmæglerselskab modtages i løbet af uge 31.

Modtagelsen af tilladelsen som fondsmæglerselskab medfører, at NORD.investments’ aktuelle tilladelse som investeringsrådgiver indleveres til Finanstilsynet samme dag.

I tidsrummet fra NORD.investments modtog meddelelsen om, at Finanstilsynet var klar til at give NORD.investments tilladelse som fondsmæglerselskab og frem til offentliggørelsen af denne selskabsmeddelelse blev oplysningerne anset som intern viden, idet myndighedstilladelser i sig selv vurderes at være relevant information for markedet.  

Kontakter

Anders Hartmann

CEO

NORD.investments A/S

anders@nord.investments

Sasja Dalgaard

Certified Adviser

Partner, Tofte & Company

sd@toftecompany.com

Om Nord.investments A/S

NORD.investments A/S er en digital pension- og investeringsløsning, der gør det nemt og transparent at investere for den langsigtede investor. 
Vi mener at langsigtede investorer bør have en ordentlig og intelligent investeringsløsning med lave omkostninger. Vores mission er at bygge en transparent og uafhængig investeringsløsning der gør det nemt for alle at investere til lave omkostninger.

Vedhæftninger

Abonner på vores selskabsmeddelelser

Hold dig opdateret ved at abonnere på vores selskabsmeddelelser.

Besøg vores nyhedsrum, og se flere selskabsmeddelelser fra os.

Vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye