425 Søgeresultatsnack

Københavns Universitet – Institut for Idræt og Ernæring

Mindre kulhydrat og mere protein og fedt mindsker risikofaktorer for hjertekarsygdomme ved type 2-diabetes19.2.2025 10:10:00 CET | Københavns Universitet – Institut for Idræt og Ernæring | Pressemeddelelse

Forskning viser, at en reduceret mængde kulhydrat og en øget mængde protein og fedt i kosten nedsætter fedtindholdet i leveren og blodet hos personer med type 2-diabetes. Hermed reduceres risikofaktorer for udvikling af hjertekarsygdomme og sygdom i leveren. Forbedringerne er uafhængige af, om man taber sig i vægt. Sådan lyder konklusionerne fra et nyt studie udført på Bispebjerg Hospital og Institut for Idræt og Ernæring ved Københavns Universitet.
Orkla

KiMs fejrer 60 år med kærlig hilsen til Jørgen13.2.2025 08:01:20 CET | Orkla | Pressemeddelelse

I 2025 markerer KiMs seks årtier som en fast del af danskernes hygge. Fra de første saltede peanuts i 1965 til et bredt sortiment af chips og snacks har KiMs sat sit præg på dansk snackkultur. Jubilæet fejres med en storstilet guldkampagne, der både hylder brandets position som Danmarks stærkeste og sender en nostalgisk hilsen til Jørgen – den legendariske figur fra KiMs’ reklameunivers.
Emirates

Emirates holder Veganuary hele året24.1.2025 10:35:56 CET | Emirates | Pressemeddelelse

Antallet af veganske flyrejsende stiger globalt, og desuden vælger mange ikke-veganere i stigende grad veganske retter Emirates’ udvalg af veganske retter tæller nu mere end 300 opskrifter, som serveres på fly til over 140 destinationer verden over Emirates serverer over 400.000 veganske måltider hvert år fordelt på alle luftfartsselskabets rejseklasser Emirates tilbyder også veganske måltider skræddersyet til børn Dubai, Veganuary, 2025: Fristende veganske retter har høj prioritet hos Emirates – ikke kun fordi antallet af flyrejsende, der ønsker veganske måltider fortsat stiger globalt, men også fordi mange ikke-veganere vælger veganske retter under flyrejser som et lettere alternativ. Emirates udvider løbende sit udvalg af veganske retter ved at udvikle nye opskrifter med innovative ingredienser – senest en erstatning for kogt æg lavet udelukkende af bælgfrugter, der både er velsmagende og næringsrig. Derudover tilføjes usvalgte veganske måltider skræddersyet til børn samt nye retter
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Sidste
  • >>
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye