• Via Ritzau pressemeddelelser
  • Via Ritzau selskabsmeddelelser
  • Globenewswire
  • Business Wire

Svenske Max Burgers lancerer ny klimavenlig plantebøf til danskerne23.5.2019 09:03:22 CEST | Max Burgers

Den 23. maj lancerer Max Burgers en egenudviklet burger som ser ud og smager som kød, men som er lavet plantebaseret protein: Delifresh Plant Beef. Nyheden er en unik innovation som er udviklet i Max’ eget Food lab i Stockholm under ledelse af chefkok Jonas Mårtensson. Initiativet er et stort skridt fremad i Max’ arbejde med at reducere sin klimapåvirkning ved at inspirere flere til at spise burgere, der smager godt - uden de behøver at være med rødt kød.

Blue Ocean Robotics vinder international top-pris23.5.2019 09:00:24 CEST | Grouleff Communications

Danske Blue Ocean Robotics, som fremstiller servicerobotter indenfor sundhed, hotel, byggeri og landbrug, vandt i nat en af verdens mest prestigefyldte priser indenfor robotbranchen, IERA Award 2019. Virksomheden i Odense var nomineret for UVD Robot, en UV desinfektionsrobot, som øger patientsikkerhed ved at reducere risikoen for kontakt med bakterier og andre skadelige mikroorganismer. Hospitaler kan med UV desinfektionsrobotten garantere 99.99% desinficerede patientstuer og dermed en markant reduceret risiko for hospitalsrelaterede infektioner til patienter, personale og pårørende.

Konferencehotellet KolleKolle og KbhTeambuilding nu under samme tag23.5.2019 08:00:00 CEST | KolleKolle

Konferencehotellet KolleKolle i Værløse nord for København byder den kendte teambuilding virksomhed KbhTeambuilding velkommen som nye lejere i huset. KbhTeambuilding skal være med til gøre det endnu lettere for konferencehotellets mange mødegæster at arrangere alle former for teambuilding i løbet af deres møder eller konferencer på KolleKolle. De to virksomheder har allerede et godt samarbejde, og nu giver de deres kunder en optimal løsning, hvor KolleKolle har rammerne og KbhTeambuilding leverer teambuilding indholdet til kunden. KbhTeambuilding er officielt på plads hos KolleKolle fra mandag den 3. juni 2019.
Erhvervshus Nordjylland

Ny erhvervsfremmestrategi skal løfte Nordjyllands produktivitet23.5.2019 07:26:04 CEST | Erhvervshus Nordjylland

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse har inviteret bestyrelsen i Erhvervshus Nordjylland til at beskrive de primære nordjyske udfordringer, potentialer og hovedprioriteter for Erhvervsudviklingen i Nordjylland. Beskrivelsen fungerer som det nordjyske indspil til den nationale strategi for en ny decentral erhvervsfremmeindsats fra 2020. Målet med det nordjyske indspil er i sidste ende af bringe Nordjyllands produktivitet op på niveau med resten af landet.

Dansk mobil robot løser 3 udfordringer på amerikansk fabrik23.5.2019 06:30:00 CEST | Grouleff Communications

Cabka Group har hovedkontor i Tyskland og har seks fabrikker i Europa og én i Missouri, Nordamerika, hvor postindustrielt plast genbruges til paller. Fabrikken er i drift døgnet rundt og producerer omkring 5.000 paller om dagen. Cabka er udfordret af mangel på arbejdskraft og af, at stor udskiftning af midlertidige arbejdere fører til dyr nedetid. MiR500 er derfor en vigtig komponent i en ny og fuldautomatisk produktionslinje, som vil blive genskabt flere steder i virksomheden for at minimere afhængigheden af midlertidige arbejdere og samtidig forbedre produktkvaliteten og arbejdernes sikkerhed.
Citroën Danmark

CITROËN gør det igen…ser og skaber fremtidens mobilitet22.5.2019 16:26:32 CEST | Citroën Danmark

Helt fra mærkets begyndelse har ideologien været at skabe mobilitet til alle. Uden nogen form for frygt for at være anderledes og turde træde uden for konventionernes faste rytme. Tværtimod, så var ideologien netop ikke, at skabe det, som man selv drømte om at producere. Men at producere det, som befolkningen havde behov for og drømte om… eller måske ikke engang turde drømme om, eller viste ville være muligt at drømme om. Dette var Citroën. Og det er – her 100 år efter – stadig Citroën.
DI Trekantområdet

DI Trekantområdet vælger ny formand fra Middelfartvirksomhed22.5.2019 15:14:09 CEST | DI Trekantområdet

På den netop overståede generalforsamling i DI Trekantområdet blev adm. direktør Carsten Kind, Interacoustics A/S i Middelfart, udpeget som ny formand. Carsten Kind afløser Helle F. Andersen, som efter 2½ år som formand træder tilbage, som følge af at hun har valgt at stoppe som adm. direktør for Exxit59. På generalforsamlingen blev der også udpeget hele seks nye medlemmer til DI Trekantområdets bestyrelse. DI Trekantområdets bestyrelse: Adm. direktør Carsten Kind, Interacoustics A/S (Formand) Partner Clara C. Rigenstrup, Tegnestuen Mejeriet A/S Operations Director Jan Ditlevsen, ITW Construction Products A/S Vice President Bjarne Søndergaard, Alfa Laval Kolding A/S HR direktør Thomas Bundgaard, Siemens Gamesa Renewable Energy A/S Nyvalgte: Mejeridirektør Klaus Jeppesen, Arla Foods, Taulov Direktør Mikkel Østergaard Kruse, Blue Water Shipping A/S Adm. direktør Alex Ludvigsen, Ammeraal Beltec A/S Adm. direktør Palle Serup, Jesma Vejeteknik A/S Adm. direktør Kim Koertsen, DanRobotics A/S
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Sidste
  • >>