Københavns Universitet      -        Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet

Popular cooking cheese made with peas yields same taste and texture18.3.2025 08:47:00 CET | Københavns Universitet - Det Natur- og Biovidenskabelige FakultetPress release

A significant amount of the milk used in a popular cooking cheese can be substituted with plants, all while maintaining its taste and texture. Researchers from the University of Copenhagen have demonstrated this by creating a hybrid version of paneer, a popular South Asian cheese, with twenty-five percent pea protein. The result is a solid step towards more sustainable dairy products with nutritional benefits.
Ukraine House in Denmark

Russian aggression against Ukraine: Discussing implications for European security18.3.2025 08:45:00 CET | Ukraine House in DenmarkPressemeddelelse

On 25 February, Ukraine House in Denmark and the Danish Foreign Policy Society, hosted a panel discussion “Russia's Aggression and Europe's Response: A Critical Crossroad”, marking three years since Russia's full-scale invasion of Ukraine. The event brought together Ukrainian and European experts to discuss the implications of Russia's aggression for Ukraine and European security, particularly in light of recent international developments that have raised concerns about Western support
HusCompagniet A/S

HusCompagniet indgår nyt, ambitiøst partnerskab om fremtidens boliger18.3.2025 08:00:00 CET | HusCompagniet A/SPressemeddelelse

HusCompagniet har netop indgået aftale med kai dige bach om opførelsen af de første 10 ud af i alt 29 boliger i Herlev tegnet af arkitektvirksomheden BRIQ. Med aftalen tager HusCompagniet endnu et vigtigt skridt i ambitionen om at fremme mere bæredygtigt og fremtidssikret byggeri i Danmark. Projektet rummer en række ambitiøse grønne tiltag, blandt andet inspireret af erfaringerne fra VELUX Gruppens Living Places, der skal reducere klimaaftrykket markant og være med til at sætte nye standarder for mere bæredygtige boliger.
Københavns Universitet      -        Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet

Populær madlavningsost – nu med ærter, men med samme gode smag og tekstur18.3.2025 07:16:00 CET | Københavns Universitet - Det Natur- og Biovidenskabelige FakultetPressemeddelelse

Man kan godt erstatte en stor del af mælken i ost med planter og stadig bevare den rigtige smag og tekstur. Det har forskere fra Københavns Universitet nu demonstreret ved at lave en hybrid-udgave af den populære ost paneer med 25 procent ærteprotein. Resultatet er et solidt skridt i retning mod mere bæredygtige mejerivarer med ernæringsmæssige bonusser.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Sidste
  • >>
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye