2374 Søgeresultatfødevare og produktion

Aarhus Universitet Technical Sciences

Bæredygtig plantebeskyttelse er vigtigt for fremtidens landbrug4.4.2025 10:49:16 CEST | Aarhus Universitet Technical Sciences | Pressemeddelelse

Hvordan brødføder vi en voksende verdensbefolkning uden at skade miljøet? Spørgsmålet er mere presserende end nogensinde. Svaret kan ligge i ny forskning fra EU H2020-projektet SUPPORT, der har udviklet en ny ramme for bæredygtig plantebeskyttelse. Med bidrag fra forskere på Aarhus Universitet og andre europæiske institutioner kaster projektet lys over, hvordan landmænds beslutningsprocesser og politiske tiltag kan transformere landbruget.
Lidl Danmark

Lidls nye private label-mærke er landet i butikkerne: Madværket samler flere hundrede hverdagsprodukter fra danske leverandører under ét nyt fælles brand31.3.2025 06:03:00 CEST | Lidl Danmark | Pressemeddelelse

Når Lidls kunder er på indkøb efter danske hverdagsprodukter til gode priser, skal de kigge efter det røde Madværket-logo. Et nyt dansk private label-brand, der samler et bredt udvalg af danskproducerede fødevarer, er nemlig landet i kædens butikker. Lidl vil gøre det nemmere for forbrugerne at vælge og støtte danske lokale producenter, hvilket både bidrager til en bedre forsyningssikkerhed og arbejdspladser i Danmark.
FOSS A/S

FOSS sætter ny rekord i 2024: Innovation og investeringer driver væksten20.3.2025 09:50:47 CET | FOSS A/S | Pressemeddelelse

2024 har været et bemærkelsesværdigt år for FOSS med en historisk stærk vækst, markante investeringer og en solid fremdrift i virksomhedens strategi. Den globale efterspørgsel på FOSS’ analyseløsninger er stigende, og med sin avancerede teknologi understøtter virksomheden verdens 100 førende fødevareproducenter og over 40.000 andre kunder i at skabe en mere innovativ og bæredygtig fødevareproduktion.
Københavns Universitet      -        Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet

Populær madlavningsost – nu med ærter, men med samme gode smag og tekstur18.3.2025 07:16:00 CET | Københavns Universitet - Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet | Pressemeddelelse

Man kan godt erstatte en stor del af mælken i ost med planter og stadig bevare den rigtige smag og tekstur. Det har forskere fra Københavns Universitet nu demonstreret ved at lave en hybrid-udgave af den populære ost paneer med 25 procent ærteprotein. Resultatet er et solidt skridt i retning mod mere bæredygtige mejerivarer med ernæringsmæssige bonusser.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Sidste
  • >>
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye