• Via Ritzau pressemeddelelser
  • Via Ritzau selskabsmeddelelser
  • Globenewswire
  • Business Wire

Varför automatiserad paketering är rätt för små och medelstora företag9.12.2019 07:00:00 CET | Grouleff Communications

Fler och fler små och medelstora företag över hela världen, får årligen en exceptionell tillväxt på marknaden för förpackningsautomatisering. Enligt en rapport 2018 från Research Nester, bör sektorn växa med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 9,2-procent under en sjuårsperiod fram tills år 2024. Vid det laget, anser analytiker att den globala marknaden kommer att ha nått 61.2 miljarder dollar.

Samarbeidende roboter gir raskere palletering og bedre arbeidsmiljø hos Unilever9.12.2019 06:30:00 CET | Grouleff Communications

Unilever er en av verdens største selskaper innen Fast-Moving Consumer Goods (FMCG) og eier rundt 400 varemerker som er tilgjengelige i over 190 land. Selskapet har fire produksjonsanlegg i Polen. Ett av dem ligger i byen Katowice og spesialiserer seg på pakking av te som leveres til fabrikken i sekker på 25 kilo. Esker med det ferdige produktet pakkes av ansatte i bokser som plasseres på paller av seks samarbeidende roboter av typen UR10. Bruken av samarbeidende roboter har redusert palleteringstiden, optimalisert ergonomien og frigjort ansatte fra de mest anstrengende oppgavene.

Cobots ger snabbare palletering och bättre arbetsmiljö hos Unilever9.12.2019 06:30:00 CET | Grouleff Communications

Unilever är ett av världens största företag inom snabbrörliga konsumentvaror och säljer cirka 400 varumärken i fler än 190 länder. Företaget har fyra produktionsanläggningar i Polen. En av dem, som ligger i staden Katowice, har specialiserat sig på att packa te som levereras till fabriken i 25 kg säckar. Kartongerna med de försäljningsklara produkterna packas av medarbetare i lådor som placeras på pallar med hjälp av sex UR10 samarbetsrobotar. Användningen av cobotar har förkortat palleteringstiden, optimerat arbetsergonomin och tagit bort de mest ansträngande uppgifterna från medarbetarna.

Cobots giver hurtigere palletering og bedre arbejdsmiljø hos Unilever9.12.2019 06:30:00 CET | Grouleff Communications

Unilever er en af verdens største virksomheder i dagligvarebranchen og ejer omkring 400 mærker, der fås i over 190 lande. Virksomheden har fire fabrikker i Polen. En af dem, i byen Katowice, har specialiseret sig i at pakke te, som leveres til fabrikken i sække med 25 kg. Kartoner med salgsklare produkter pakket i kasser af medarbejdere placeres på paller af seks kollaborative UR10-robotter. Brugen af cobots forkortede palleteringstiden, optimerede arbejdsprocessernes ergonomi og aflastede medarbejderne fra de mest anstrengende opgaver.
3F

3F Byggegruppen indleder OK20-forhandlingerne9.12.2019 06:00:00 CET | 3F

I dag indleder 3F Byggegruppen og Dansk Byggeri overenskomstforhandlinger med et fælles pressemøde. Gruppeformand for Byggegruppen, Claus von Elling, glæder sig over, at de to parter sammen åbner OK20: - Vi er i Byggegruppen rigtig glade for, at vi holder fast i, at vi åbner forhandlingerne sammen på den her måde. Det er et positivt og fremadrettet signal. - Vi har på mange måder et godt og stærkt samarbejde baseret på gensidig respekt. Og respekt for det, vi sammen skal forhandle os frem til – nemlig en ny aftale for bygningsfolk på det danske arbejdsmarked. Vi er heldigvis enige om, at den model, vi er en del af – den danske model – er vigtig og stærk. Claus von Elling understreger, at det ikke bliver nemme forhandlinger, men at han håber på en god aftale til sine medlemmer: - Vi oplever et arbejdsmarked, der i stigende grad er presset af udfordringer med udenlandsk arbejdskraft. Så for os er det fx vigtigt, at vi denne gang lander en fornuftig og holdbar aftale, der rummer løsninger
Dansk Byggeri

Dansk Byggeri og Skanderborg vil samarbejde om undervisningsforløb9.12.2019 05:00:00 CET | Dansk Byggeri

De lokale virksomheder og folkeskoler i Skanderborg kan få meget ud af at samarbejde om undervisningsforløb, så flere unge bliver inspireret til at tage en erhvervsuddannelse. Det var et af emnerne på dagsordenen, da Dansk Byggeri Østjylland, Skanderborg og Omegns Byggelaug og Skanderborg Kommune holdte sit årlige dialogmøde. På mødet blev der også talt om kommunens anlægsbudget og sagsbehandlingstiden på byggesager.

Robot-innovationsfabrikken Blue Ocean Robotics femdobler pladsen i nyt domicil8.12.2019 09:33:22 CET | Grouleff Communications

Voldsom vækst i både omfanget af produktion og antal af medarbejdere betyder, at Blue Ocean Robotics sprænger de nuværende rammer. I foråret 2020 flytter virksomheden derfor ind i et kæmpestort nyt domicil syd for Odense, svarende til mere end en international fodboldbane. Her bliver der god plads til at videreudvikle én af Danmarks bedste arbejdspladser i robotindustrien.
Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Bred aftale om ambitiøs og bindende klimalov6.12.2019 22:37:04 CET | Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Regeringen (Socialdemokratiet), Venstre, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti og Alternativet har i dag indgået aftale om en ambitiøs og bindende klimalov. Klimaloven gør klimamålet på 70 procent i 2030 til dansk lov og sikrer, at Danmark tager lederskab for den grønne omstilling, hæver ambitionerne for klimaet og inspirerer hele verden til klimahandling.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Sidste
  • >>